Vinter!!

nu har kylan tagit sitt hårda grepp om Gullarp i några dagar, resultatet är att årets första is har lagt sig över vår dam! Det positiva med att det blivit kallt, vintertid, mörkt, är att sommaren 2013 kommer närmare för varje dag!!
Ta hand om er!! M.B

Utställning!!

igår var det utställning i Hässleholm inne i Qpoolen! Varken Pipen eller Silva brydde sig om att det var inomhus miljö och en hal matta att springa på! Dom hade inte alls svårt att koppla av och lägga sig för att sova heller, trots att där va 280st hundar!! Skönt!! Då vet man allt jobb man lagt på miljöträning har gett resultat!
Resultatet för Pipen blev 1HP BIR!! Med fin kritik, mest glad över blev ja av "pigg & glad valp med utmärkt temperament" :-)) Känns så roligt när okända människor ser pipen som en trevlig härlig hund!! I BIG gruppen åkte vi ut direkt, hon har "för lite stomme och massa för åldern" det betyder med enklare ord att hon är för liten! Nu har vi en utställnig kvar, Malmö 11/11 Då Pipen även ska ställas i syskonklass med Gira & Duke!! Ska bli spännande!!

Sjukstuga

här är det lite sjukstuga!! Exa har nämligen blivit steriliserad idag, hon har haft lite problem sen sista löpet. Och vet. sa att livmodern såg "ful" ut så vi tog den i rättan tid!! Skönt!! Så nu får Exa vila 13-14 dagar sen ska stygnen tas! Så nu hoppas vi läkningen går som smort!
Ta hand om er!! M.B

Höst pudel!!

här kommer bild av världens bästa pudel, Glada!! Denna hund upphör aldrig att förvåna mig, hon har energi som få, alltid hyss på gång, skit häftig att träna, ja en super hund på alla sätt och vis!!! :-)
Ta hand om er!! M.B

Debut!

Igår var det dagen med stort D!! Pipen och Silver skulle debutera inom tävlings världen, igår stod det utställning på schemat!!
Tidig morgon och en lång dag i vanlig ordning när man tävlar. Men framgångarna haglade över familjen!!
Pipen var först ut, hon fick 1 HP och blev BIM!!! Hon åkte ut emot sin bror som blev BIR (GRATTIS!!!) för hon är för liten för sin ålder, va...??!! ;-)
Hon fick jätte fin kriktik och beröm för sitt sociala sätt!
Sen efter många timmars väntan va det SIlvers tur!! Hon fick oxå 1 HP och blev BIR!!
Sedan slog SIlver och Stefan till med att bli BIG1!!! VIlken debut!!!! WOW!!!
Så duktiga!! fast Stefan va nervös, så höll han ett lugn, visade Silver jätte bra!!! Jag är så stolt över dom!! :-)
Vi har två utställningar kvar detta året, får vi se hur det går då!
 
här är en bild på Pipen när hon är uppställd i ringen!
 
 
 
ta hand om er!!
 
M.B
 
 
 

RSS 2.0