Tiden går!

tiden går! Sommaren har så smått börjat, allting är grönt, kroppen full av energi, grillar, dricker cider, sitter ute och fikar. Underbart!!
Frida har fått hem sin valp Troja, hon och Ripa har verkligen funnit varandra och har verkligen skit kul ihop!!
Vi har haft några "lek träffar", det är verkligen uppskattat av dom små!
Efter dom har lekt och vi fikat, får dom små vila och vi tar Glada och Siri på en promenad, dom tycker det är minst lika roligt att komma ut med varandra och slippa små syskonen! Siri och Glada är verkligen bästisar!!
Exa och Silver har blivit lek kompisar, funkar bra! Dom är lika stora och burdusa båda två ;-) 

Exa och Malin J har tävlat en hel del, varit iväg med husvagnen en hel helg bland annat, massor av framgångar har dom haft!!! Skit duktiga!!!
Visst är det tråkigt att jag och Glada fortf inte kan tävla, men jag är väldans glad över alla vänner som jag våldgästar när dom är iväg, inte kul att sitta hemma själv å glo!
Men nästa helg är det kollektiv grillning, ska verkligen bli kul! Alla ska samlas i Svenstorp och grilla, dricka! så det blir pjamasparty!! :-)

Ripa växer och frodas, eller nej inte jämnfört med syskonen är hon fortfarande klart minst men det har hon ju varit hela tiden!! Men hon är pigg och glad, väldigt social och framåt.
Hon är skit rolig att träna (det lilla vi gjort) och väldigt enkal att ha med sig. finner sig överallt och tar det mesta med ro!

Ikväll blir det pizza och klicker träning med Silver!

ta hand om er!

M.B

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Malin!

Vad är det som har hänt med Glada?

Kram

2012-06-03 @ 16:24:36
URL: http://www.jenny-holm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0